29 mei Plant en Ontspan

Verlang je naar een verkwikkende onderdompeling in de natuur? Doe mee met onze bosbadervaring in het prachtige Gaasperplas op 29 mei, als onderdeel van de Week van Zuidoost!

Laat je meevoeren door de rustgevende geluiden van de natuur terwijl je onder begeleiding van ervaren gidsen geniet van een helende wandeling door het weelderige groen. Ontdek de transformerende kracht van het bosbaden en ervaar hoe de natuur je kan helpen om te ontspannen, te verjongen en weer in verbinding te komen met jezelf.

Tijdens deze bijzondere ervaring zullen we ook inzichten delen over de helende eigenschappen van de natuur en hoe je deze kunt integreren in je dagelijks leven voor meer welzijn en balans.

  • Datum: 29 mei
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Gaasperplas, Amsterdam Zuidoost

Mis deze unieke kans niet om jezelf te trakteren op een revitaliserende ervaring te midden van de natuurlijke pracht van Gaasperplas! Meld je nu aan door een berichtje te sturen of door een reactie achter te laten. We kijken ernaar uit je daar te zien!