Schuif gezellig aan bij Buurtverhalenvertellers

Levensverhalen uit de buurt

Bij Buurtverhalenvertellers vertellen buren elkaar verhalen over hun leven. Prachtige, ontroerende hilarische verhalen over wat ze meemaakten aan de hand van een thema als voeding, opgroeien, muziek. Een vrouw vertelde over hoe ze met acht kinderen op een krappe bovenwoning woonden en het altijd gezellig hadden rond het groen emaillen kookstel, een man vertelde hoe hij als kleine jongen met zijn familie als nomaden door Eritrea trok. Buurtverhalenvertellers wordt één keer per maand gehouden in de Oba voor grote en kleine verhalen van mensen uit Reigersbos. Wil u ook een verhaal vertellen of liever eerst meedoen aan een gratis workshop storytelling? Loop binnen bij de bieb en vraag naar Annetje of Roger.

Buurtverhalenvertellers is mogelijk gemaakt door het VSB fonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *